Blog

SMS vriendjes vervolg

Cuma, Ekim 11th, 2013

Het Stoffige Type is gewoon een soort redenaar, die alles beredeneert in zijn leven, tot de diepste puntjes en gaatjes die niets vullen dan praatjes. Een soort intellectueel, die niet verder komt dan kennis.
Maar hij inspireert mij wel in al zijn hoedanigheid en woorden.
Ik word dan wakker met een zin: ‘Ik denk dat ik omringd ben door geluk maar ik kan het maar niet voelen waarom?’ Ik tikte terug, ‘weet een vis dat hij nat is?’. Ik weet dan, dat hij over zo’n zin ongeveer een week moet nadenken. Dus dat was goed.

 
Valt dit onder vreemdgaan? Wie heeft het idee dat zijn of haar partner vreemdgaat? Controleert u wel eens de telefoon van uw partner? Zijn al die berichten via telefoon, whatsapp, facebook en twitter niet het opvullen van de leegte en de vereenzaming die bij ieder soms toeslaat?

 
Dan heb ik ook nog mijn eigen man waar ik mee sms, en dit is dan de sms tekst van hem:
De afwasblokjes bij Albert Heijn kosten per 100 3.95 en bij blokker per 300 6,95. Wat zal ik doen?
Als je dan wil vluchten uit de werkelijk is zo’n afwasblokje wel héél realistisch!

 
← terug

Read More

Comments are closed.