Blog

Liefde begeert Wilders

Pazartesi, Şubat 27th, 2012

Een maatschappij zonder vertrouwen en sympathie tot elkaar is gedoemd om te verharden

Ik zit op een terras in Oberlech, omsingeld door Nederlanders, helikopters die de koninklijke familie vliegen van Innsbruck naar Lech en weer terug, en de Nederlandse media die via de snelweg ook de hele dag op en neer gaan. De Nederlandse media…, gewone mensen met net zoveel onzekerheden en angsten als ieder ander, en al het nieuws wat werkelijk is met een laagje eigen inzicht, dunk, ego, verlangen, kennis, duisternis en onbegrip erbovenop.. Media maakt of breekt, creert of negeert.

 

Mijn media moment van de week was mijn advertentie in de Volkskrant:

 

Meldpunt klachten fatsoensterrorist PVV:

Heeft u last van de Partij voor de Vrijheid, die alleen vrijheid kent voor zijn eigen mening en iedereen voedt met angst en ongenoegen, en ons laagland bombardeert tot klaagland? Heeft u last van zijn liefdeloosheid, boosheid, gebrek aan fatsoen, hufterigheid, racisme, haatzaaierij, aanwakkeren van apartheid? Meldt dan al uw klachten bij deze site; er zal naar worden geluisterd. Indien u de 50.000ste klager bent, krijgt u een vakantie naar Turkije of Marokko of Polen cadeau.

 

Vele reacties gehad van media vrienden en kennissen. Goedkeuringen, afkeuringen.
“Je bent een Don Quishot die tegen de wind vecht, bij een windkracht 12..!, je bent een opportunist die geilt op aandacht, je bent vaag en zweverig, je bent niet goed ingelicht, je bent niet goed bezig, je bent een trutje, je bent een zachte ei, je bent niet interessant, je moet die man geen aandacht geven, je moet het laten rusten.. Nee laat die man toch in stilte”, dat waren de adviezen van vele zogenaamde weldenkende intellectuelen in het land. De zogenaamde intellectuelen zijn in de veronderstelling dat Geert kunnen negeren, nadat zij hem hebben gecreëerd.

 

Je creëert een Frankenstein, en dan loopt hij los op straat en is een gevaar voor velen, en dan roepen dezelfde zogenaamde intellectuelen dat iedereen de Frankenstein moet negeren, terwijl die Frankenstein schopt en kapotmaakt.

 

Ik luister naar de radio, een PVV man wordt geïnterviewd en in 11 minuten zegt hij 14 keer “Marokkaans tuig”, en die presentator zegt er niets van, hij heeft die term allang al geaccepteerd, het is heel normaal geworden. Dat is het effect dat Wilders zaait.

Een kennis zegt: Hij zaait zolang jij oogst. En ik denk, als ik ook maar 1 denker oogst, heeft de verdraagzaamheid naar elkaar toe nog een kans. Want ik begrijp opeens die rare wijsheid van onkunde niet!

 

Eerst maakten de columnisten en journalisten van alles over Wilders nieuws; hij kwam naar een programma het was nieuws, kwam hij niet naar een programma was het ook nieuws, hij liet een boertje en het was hot nieuws, hij had een broertje dat werd brandend nieuws.

 

En nu hebben de media en intellectueel Nederland bedacht, “ssssssstttt…”. Dan ebt het vanzelf wel weg, dat deden ook al die moeders wiens kinderen leden aan incest .. en al die priesters in de kerken .. het ebde niet weg..

 

Te laat om stil te zijn. Meld je klacht, nu!

Je mag Hitler niet vergelijken met Wilders, maar waarom eigenlijk niet? Het enige verschil met Hitler is dat het kwaad helaas al is geschiedt en bij Wilders ‘nog’ niet.

Genocide ontstaat wanneer je het volk overtuigt van de theorie: ‘ze verdienen wat ze krijgen en krijgen wat ze verdienen .. ze zijn een gevaar voor ons allen..’

Nu kunnen we nog, door te wijzen naar zijn haatvolle wensen, mensen tot nadenken zetten. Twee jaar terug vroeg ik de studenten van de islamitische universiteit in Rotterdam om brieven aan Wilders te schrijven, ze hebben allen, 355 studenten, een brief geschreven, vol liefde over de mensheid, geloof, medelijden dat kan uitmonden in toenadering en verdraagzaamheid en elkaar liefhebben in je verschil.

Ik vond dat je haat niet met haat moest beantwoorden en het enige wat haat vernietigd is liefde, daarom vond ik dat er liefde moest worden geuit jegens G.eert

Ik heb toen, aan iedere brief een bos boeket gehangen en 355 boeketten gebracht naar het Binnenhof, maar Geert wilde ze niet ontvangen.

 

Het baat Geert veel meer als een moslim schopt, slaat en schiet. Dan kan hij zijn woede rechtvaardigen, ‘zie je wel…’

 

Geert was geen politieke bedreiging, hooguit een bedreiging voor de beschaving, maar nu jaren later, is hij ook een politieke bedreiging. Gedogen beleid is oogluikend toestaan.. Ze laten het toe, ze staan erbij en kijken ernaar.

 

Niet een journalist heeft gevraagd wat er in de brieven van de studenten stond en de studenten waren teleurgesteld. Waarom is er veel aandacht voor een brief met een mes eraan vast, terwijl een brief met een boeket eraan amper aandacht krijgt.

 

Wij westerlingen zijn een hebzuchtige, gefrustreerde, ontwortelde, ongevoelige, ongelovige bange samenleving aan het worden die gedoemd is tot een intellectuele destructie. Liefde is een vaag iets geworden … liefde is zoet, is rode rozen rood verven. Een maatschappij zonder vertrouwen en sympathie tot elkaar is gedoemd om te verharden. Geef het volk angst en ze zullen aan je lippen hangen. Geeft het volk angst en het gevoel dat jij ze zult beschermen voor dat gevaar en ze zullen je tot leider betitelen. Geef het volk liefde en ze zullen je argwanen en wantrouwen.

En daar zitten we midden in, we zijn bang en wantrouwend geworden voor de liefde en is dat niet het allerbelangrijkste dat we kwijtraken?

 

Zeggende dat…er is meer begrip dan woede..

 

zie liefdebegeertwilders.nl

 


Read More

Comments are closed.