Blog

Hertjes vervolg

Cuma, Ekim 11th, 2013

Het is ook een rijpingsproces om te begrijpen dat dieren voor mensen gaan. Vind Marianne Thieme ook. Zij had zelfs een betere, goedkopere oplossing dan de waterleiding duinen Amsterdam: de herten konden beter getransporteerd worden in een busje naar Polen.
Top oplossing denk je dan. Alles wat teveel is en lastig in ons land gewoon afvoeren. En dan voor ieder hert dat vertrekt één Pool terug. Geert Wilders zou er blij mee zijn, want hij houdt niet van wild, dus opgeruimd staat netjes.

Wat ik nog niet helemaal snap is dat viaduct. Ik begrijp dat men met alle viaducten een groot aaneensluitend natuurgebied wil creëren van 7000 hectar id randstad, een rijkdom voor Europa, wat we echt kunnen gebruiken in deze tijden, maar begrijp nog niet hoe de herten dat gaan doen, gaat er nu een opperhoofd hert alle andere herten waarschuwen met tekst, ‘jongens, vanaf nu alleen oversteken via het viaduct, anders worden wij de vluchtelingen van Nederland?’. Ik snap het nog niet, maar dat komt vast nog wel. Later, als ik groot ben.

 
← terug

Read More

Comments are closed.